2007-02-28

Skatebaard - June Nights South of Siena


"June Nights South of Siena" är lika vemodigt vacker musikaliskt som titeln är lyriskt: nio minuter och 20 sekunders exakt avvägd perfektion som har toppat min iTunes i veckor, sedan en läsare med finkänsliga öron tipsade oss om mästerverket. Dålig sen onsdagskvällscopy kan inte berätta nog om ljudkonsten som är den här repetitionspopelektroniken, så tryck bara på rubriken och sedan på nedladdningsknappen. Som vanligt, med andra ord.

Vad mer? Tack till alla som gjorde vår KB-sejour i lördags till en briljant kväll (bilden ovan beskriver den väl), vi bubblar inombords och ska försöka toppa det med L'amour pour toi featuring Climber & Tiger på fredag. Sist var alldeles underbart så vi har högt ställda förväntningar. Sedan tar vi en kort dj-paus, så det är sista chansen att lystra och dansa tillsammans med oss på ett litet tag. Messa eller maila om ni vill ha hästkista. Vi ses där!

4 Comments:

At 2/3/07 15:51, Blogger therese svensson said...

hej lámour! det är therese från nöjesguiden, jag vill ha mer er på en grej, maila mig på therese.svensson@yahoo.se, eller ta mitt mobilnummer från i love! så blir det kul och lärorikt för alla. ses ikväll på dansgolvet.
xoxo/therese svensson

 
At 12/3/07 18:23, Anonymous Mike said...

Is this your sister blog?

http://2-4-hours.blogspot.com
/2006/11/
our-friends-in-norway-keeps-on.html

 
At 12/3/07 18:26, Anonymous Mike said...

Sorry, this was the adress:

http://2-4-hours.blogspot.com/2006/11/our-friends-in-norway-keeps-on.html

 
At 12/3/07 19:06, Blogger Ace said...

Hey Mike!

Nope, but as I wrote in this post:
http://lamouratrois.blogspot.com/2007/01/work-just-talk-skatebard-remix.html

, we like them a lot.

I got the tip from a reader in the same thread that I link to above.

 

Skicka en kommentar

<< Home