2007-02-20

Pantha du Prince - Asha

Henrik Webers beslut att låta den lätt introverta technon färdas bort från Berlin på kyliga electrovindar mot Arktis har skapat det som kan bli din bästa följeslagare, genom det förutspådda snöfallet, under den senare delen av veckan. Glaciärer spricker sakta när morgonen närmar sig, pingviner tittar upp mot avlägsna soluppgångar, längre bort upptäcker en isbjörn den slimanesmale tysken som med stora vita hörlurar under pälsmössan stakar sig fram i takt med kalla klockor varma syntar och tilltagande smatter från trummaskinerna. Bakom honom en hundsläde. Pingvinerna vänder ansiktet mot expeditionen och samlas i ring framför högtalarelementen som nu stannat med huskyhundarna. Henrik klättrar upp, det är februaris sista lördag och vinden isar i hans hår. Med tubkikaren ser han långt bort mot horisonten där någonstans 7 lyckliga ungdomars Ibizapop just når nya höjder. Isbjörnen ler, lämnar pingvinerna och den upptäcksresande i fred för denna gång och fortsätter mot havet.

(Vi kan nog lotta ut några platser till djrockibizapopspektaklet på KB i Malmö på lördag inom kort om du vill slippa sitta ensam och lyssna på istechno hela kvällen. Det har man ju söndagar till. Mer info om det senare i veckan)

4 Comments:

At 20/2/07 20:46, Anonymous Anonym said...

Era små historier är bäst! ni är så härliga. Det går inte att flirta till sig biljetter till på lördag? :)

 
At 21/2/07 00:08, Blogger Ace said...

Jo, lätt. Björn har ju redan hintat om tävlingen, så, betrakta det som att du med ditt vänliga och tidiga inlägg redan har ett handikapp.

 
At 21/2/07 23:53, Blogger Ace said...

Det här var väldigt fint, Björn. Som vi förutspådde redan förra sommaren är pingvin- och eskimåtechnon på stark frammarsch.

 
At 22/2/07 13:31, Blogger Björn said...

Valskrik ut, pingviner spelar keyboard, chimes och laptop in. Nackdelen med att skriva inkognito som vår anonyma vän är ju att vi inte vet hur vi ska känna igen dessa underbara beundrare i tävlingar och liknande aktiviteter men det kanske inte spelar så stor roll eftersom tävlingen denna gång går ut på konstnärlighet och ren klokhet.

 

Skicka en kommentar

<< Home