2005-12-19

Nicolas Makelberge - South America (Mr Suitcase remix)

Vi kommer aldrig bli besvikna på herr Rimgard. Aldrig. Det här är så bra att mina ögon tåras och mitt hjärta hoppar. Ge Billy en julklapp; gå till hans blogg och berätta för honom om hur magiskt det här är! Ge någonting tillbaka. Det känns fint, vi lovar!

(Pst: på bilden står det "Billy Rimgard for president". Synd att "for president" inte syns, men jag ville inte förstöra det fina originalet. Även speedwayfans i staterna älskar såklart Billy.)

7 Comments:

At 19/12/05 16:10, Blogger Björn said...

Ja, nu tror jag också på gud. Makelberge/Rimgard är verkligen ett äktenskap gjort i himlen. Nu känns det helt lugnt att komma hem till Sverige igen.

 
At 19/12/05 16:14, Blogger Björn said...

Sjukt fin bild förresten. Jag misstänker att du gjort den i samma program som du använde till ritningen som du skickade på lägenheten där jag trodde att du hade ritat dit skräp på golvet fast det tydligen stod sovrum eller hur det nu var.

 
At 19/12/05 16:41, Blogger Ace said...

Haha!

 
At 20/12/05 02:17, Blogger Fredrik said...

För några månader sedan hörde jag While We're Learning To Forget för första gången. Herr Ace spelade den på en nattklubb där jag jobbar ibland. Jag hade önskat någon låt som förstalåt men Ace lyssnade inte på mig utan körde sitt eget race den första halvtimmen istället. Idag är jag väldigt glad för det eftersom det ledde mig till först Rimgards blog och sedan hit.

Min playlist har genomgått en totalrenovering dom senaste månaderna. Från ångest till datorljud och fantasi. Tack tack tack!

PS. ATB - Here With Me. Förmodligen ute. Tysk poptrance sägs det vara. Vad vet jag om det. Fantastiskt är det iaf. Det är mitt lilla bidrag till denna blog.

 
At 20/12/05 02:33, Blogger johan e said...

Åååh Billy! Om han bara vore vår upplyste despot!

 
At 20/12/05 11:16, Blogger Ace said...

Tack Fredrik! Fint att se dig här. Ska kolla upp låten vid tillfälle. Tysk poptrance kan inte vara annat än helt rätt!

 
At 23/12/05 12:55, Anonymous Johan B said...

Ace, var spelar du skivor nu för tiden?

 

Skicka en kommentar

<< Home