2005-12-31

Schneider TM - The Light 3000

Jag tänkte vara lite förutseende och tänka på morgondagen. När ni ligger där bakfulla och skröpliga, med hela det nya året framför er, så ska ni inte glömma att det finns ett ljus som aldrig går ut. Precis som i Schneider TMs gamla örhängecover, kan det ofta tändas med lite fantasifullhet, vacker lyrik, electronica och en vocoder. Precis som i "The Light 3000" består ljuset ofta av ljuv musik. Precis som i år kommer vi på L'amour att fortsätta jakten på ljusen i mörkret.

Med det ramlar vi ut i natten och in i lasern. Så vi ses där, även i framtiden. I det nya året, som vi hoppas blir gott.

(Ni kan spana in videon här, om ni imorgon är tillräckligt krya för att orka hålla även ögonen öppna.)

5 Comments:

At 1/1/06 22:20, Blogger dancerinthedark said...

Hej jag vill ha låten men detverkar inte funka att dra ner den? kanske bara jag som har problem med det? kram och gott nytt år!

 
At 1/1/06 23:56, Blogger Ace said...

Hmmm, savefile är rätt segt ibland. Testa igen, gick nyss. I väntan på att rapidshares nyårsfixande ska bli klart får det duga...

God fortsättning!

 
At 6/1/06 20:33, Anonymous Erik Mårten said...

Tjena

Tänkte skriva en rad för att säga hej samt passa på att tacka Ace och Björn för senast (Sthlm i somras). Er blogg är väldigt rosa och välskriven, även om jag inte kan relatera till hälften av era electroreferenser, deppiga unga män med gitarrer är ju annars mer my cup of tea. Men man gillar ju TTA, och the knife. (Hade det gått hade jag laddat upp en bild här från i somras där vi ligger i en grön park och dricker Parador, eller där Björn dansar omkring inne på Trägårn med en kvist i handen.)

Keep the fate

Mårten

 
At 6/1/06 21:05, Anonymous Anonym said...

Keep the FAITH menar jag. fan.

 
At 7/1/06 21:19, Blogger Ace said...

Haha, Erik, keep the fate nu!!! Kul att du tittar förbi ibland, hälsa på i STHLM nu när Simon är här med. Och börja spisa elektronisk lyxpop också! Keep the fate...

Pst; har du bilder som vi figurerar på får du gärna skicka!

Peace, ha d fint..

 

Skicka en kommentar

<< Home