2006-03-10

Cansei de Ser Sexy - Music Is My Hot Hot Sex

Det är inte bara bögkyrkomedlemmarna i Hidden Cameras eller mafiosobloggare (vilket Metro av okänd anledning idag kallar oss) som har musiken som pojkvän, flickvän eller nakenkamrat. Även brasilianska elektrorappopparna i Cansei de Ser Sexy ("trött på att vara sexig", mycket riktigt) tycker om att ha roligt med musiken som lekkompis. Egentligen gillar jag inte tunga rockriff, särskilt inte med raptendenser till, men när de sätts i en elektronisk kontext och behandlas lika mjukt, fint, lekfullt och svängigt sexigt som i "Music Is My Hot Hot Sex" så finns det inte så mycket kvar att sätta emot.

En annan fin låt där det tunga rockriffet blir fint och elektroniskt är i våra franska mjukistechnovänners Allah Braxes och Fred Falkes remix på Death From Aboves 1979s "Black History Month" (metatråd: Cansei de Ser Sexy har gjort en låt som heter "Let's Make Love And Listen Death From Above"). Det är egentligen en bättre låt, med längre hållbarhetstid och så, men det är inte lika mycket av en instant hit och vi har dessutom redan älskat sönder Frankrike så mycket. Sen gillar vi också det här med att kvotera in musikländer vi inte fått in hitills, så nu är även Brasilien check.

Music is my imaginary friend
Music is my favorite mistress

Skriver ni under på det så kan vi väl träffas och dansa till den finaste musiken ikväll?

5 Comments:

At 10/3/06 20:05, Blogger dancerinthedark said...

Haha. Missat Metro idag totalt! vad stod det? låter skitkul ju,,,berätta! ngra bloggar namngivna?

 
At 13/3/06 13:21, Blogger johan e said...

Ett sent svar, men ändå. Det stod i Metros nöjesguidensida, de skrev om vem som skulle spela på crush. Jag antar att de syftade på att L'amour à trois står i centrum för den illegala, organiserade mp3bloggningen i Sverige.

 
At 13/3/06 13:29, Blogger Heartattack in My Cadillac said...

Bestämmer Crush att man måste förstöra stämningen åtminstone några gånger under kvällen, för att få besökarna att sluta dansa och gå till baren, med mixade/omixade, slabbiga radiohitar? Eller är det en vanlig tendens bland DJ:s?
Det händer så ofta där och nu har jag ju chansen att fråga utan att få bank.

 
At 13/3/06 13:59, Blogger johan e said...

jag förstår inte riktigt vad du menar faktiskt. Har inte varit på crush så ofta, men jag kan inte minnas att det hände i fredags i alla fall.

 
At 13/3/06 18:44, Blogger dancerinthedark said...

Känns skönt att äntligen få vara lite maffia.

 

Skicka en kommentar

<< Home