2006-02-22

Ajello - Amore Alieno (Cagedbaby Bigbaby Mix)

Vad har hänt? Har bloggen blivit avslöjad av DN? Har L'amour à trois tappat stinget? Oroa er inte, vi har legat lite lågt mitt i veckan bara. Idag bjussar jag på en discostänkare som visserligen inte är helt ny, men det gör ju inte låten sämre, eller hur? Extra glad blev jag när jag hittade fina bilder från min favorit-teen-alien-serie Roswell, som behandlar samma tema som Ajello.

13 Comments:

At 23/2/06 01:00, Anonymous björn said...

galet bra! kärlek till er.

 
At 23/2/06 08:59, Anonymous Anonym said...

You should at least have some links to the sites where you take the stuff from guys....

 
At 23/2/06 10:02, Blogger Ace said...

Anonymous: We get everything from the mailing list "Elit" and from the newspaper "DN". If you were Swedish you would know this.

 
At 23/2/06 10:02, Blogger Ace said...

Och ja, kärlek till Björn!

 
At 23/2/06 13:42, Blogger Josef Davidsson said...

Hallå padres!

Björn om du ser detta kan du väl mejla mig ditt mob-nr., behöver det inför kvällens begivenheter på Emma's. Klockan åtta börjar du rotera plastiga saker iaf.

Hoppas jag ser många l'amour-människor ikväll, vanliga och lurkers. Kalle och Kompjotir kommer bli höftswing och Majessic vackert, I promise!

 
At 23/2/06 16:42, Blogger Björn said...

Jag vet att du redan har det för du messdae mig nyss ju galning.

Ikväll spelar jag och Johan E lite skivor på Emmas house ja. Det kommer bli fina ögonblick tillsammans det. Typiskt att det finns en till björn. Som upplagt för förvecklingar. Men det är ett fint namn. Eller så har jag skrivit det i sömnen. DEt har ju hänt förr.

 
At 23/2/06 16:51, Blogger Ace said...

Men Björn, vad glömsk du är. björn är ju lätt vår game lamourkompis Mr Suitcase-björn?

 
At 23/2/06 17:17, Blogger Johan B said...

Jag vill med Lamourdansa. Kommer herrarna befinna sig i Sthlm till sommaren? Fina kvallar pa Patsy maste aterupplivas.

 
At 23/2/06 17:42, Blogger Björn said...

Ahhh, Mr Suitcase-björn ja. Det är ju tydligt att jag var från vettet nyss eftersom jag dessutom stavade fel och inte använde stor bokstav på rätt plats Björn har alltid ett plats i himmelen.

Någon gång ska man väl komma till Stockholm men den här sommaren har ett annat kontor fångat mig så man kan ju inte vara där varje torsdag-fredag-lördag som i fjol. Bara varje lördag...och kanske fredag då.

 
At 24/2/06 10:49, Blogger Johan B said...

Ace, jag har fallit. Fallit for en forfattare som jag inte trodde jag skulle falla for. Efter att inte alls ha forstatt storheten i New York trilogin har jag nu, halvags genom Orakelnattten, fullkommligt handlost fallit for Paul Auster. Vilken magisk bok, en bok som handlar om en forfattare som skriver en bok om en bok och som dessutom har en parallellhandling om den forsta forfattarens fru.

Det ar det mest postmoderna jag nagonsin trillat over och jag vet inte hur mycket jag alskar det annu men formodligen oerhort mycket.

For ovrigt (det blir ett lang fredagspostande det har) sa maste vi prata lite skjortor. Alltsedan jag horde Ace prata om Embassys spelning pa Tradgarden i somras dar han mest pratade om deras skjortor istallet for musiken har skjortor varit ett av mina stora huvudbryn och gladjeamnen. Jag har hittat massor av underbara skjortor, garna i pastellfargade nyanser av rosa och ljusblatt. De skanker en san enkel hinna av glamour till vardagen.

Nu har jag hittat varldens basta skjortor. De finns pa Jermyn Street i London, bara ett stenkast fran Picadilly Circus. Sydda med en omtanke som far en att baxna och med en kvalitet som far mig att hoppa upp och ner ligger de dar och bara vantar pa att bli burna av man med kostym och slips. For bli inte upphetsade nu, det har ar inga popskjortor a la Slimane, det har ar skjortor som sitter pa folk i traderrummen pa Fleet Street eller Canary Wharf, i styrelserummen pa det stora foretagen eller bara pa en enkel konsult som mig sjalv. Men oavsett vad sa ar de varldens basta skjortor. Delat ok, krage med sydd av 24 delar (eller om det var tolv) extra langa for att inte glipa i ryggen, bara two fold-tyg. enkel fransk som, 20 stygn per inch, dubbelmanschett, los kragtodjare gor det till en gladje att bara de har skjortorna.

Pa mandag kommer jag bara min rosarutiga med en passande slips. Jag langtar redan.

Now playing "Im so happy" Prince Phillip Mitchell

 
At 24/2/06 11:10, Blogger Ace said...

Hehe.

("The Book of Illusions" är Austers mästerverk. Du har något stort framför dig.)

 
At 24/2/06 12:17, Blogger Josef Davidsson said...

Johan B: Har du läst "the way we wore" av Robert Elms. Fantastisk bok. Rekommenderas.

 
At 24/2/06 13:05, Blogger Johan B said...

Nej Josef men jag koper den pa vagen hem idag. Pa den har sidan blir man aldrig rekommenderat nagot samre an smatt fantastiska saker sa jag tar dig pa orden direkt.

For ovrigt har den har varen varit god mot min laslarv. Tunnelbanefarder pa 1,5 timmar om dan gor att man hinner trycka en del bocker.

NP "Welcome to the disco" Air Power

 

Skicka en kommentar

<< Home