2006-09-29

Hot Chip - No Fit State (Live at Brixton Academy)

Även om jag likt de goda Discobelle fick träffa Björn Borg och bli full igår (tack Rodeo!), så har de senaste 24 timmarna inte varit särskilt bra. Sjukdomar fortsätter att äta upp de goda medans idioterna får fortsätta med att härja fritt och förpesta. Utan att gå in på detaljer så kan jag nämna att jag bara blir trött och ledsen av alltsammans. Lite distraktion fann jag i den italienska bloggen Batteria Ricaricabile som, förutom att visa väldigt fina bilder på hur demonproducenters studios ser ut egentligen (Sven Väths ovan), bjöd på denna liveupptagning av Hot Chips uppdaterade New Order-tribut "No Fit State". Få saker känns väl mer passande en dag som denna än att mässa "I'm in no fit state" som ett mantra när man vandrar genom småstadsgatorna och försöker fokusera på det ljusa?

(Och för att allting sker i cykler, om och om igen: "Over and Over" live.)

8 Comments:

At 1/10/06 15:36, Anonymous Martin said...

Jag gillar Andrea Galluzzis uppbyggnad på sin studio, annars är det ju värt att notera att DJ Hell verkar kunna styrketräna samtidigt som han producerar.

Tack för i torsdags, det var en trevlig kväll och kul att träffa er.

Hur gick det på TTA? Hörde att det var en ganska galen konsert...

 
At 1/10/06 17:04, Blogger Ace said...

Martin, angående i torsdags: Detsamma. Angående DJ Hell så tycker jag han verkar rätt läskig.

Det var grymt i fredags på Blekingska. Sjukt mycket folk, kö över hela parkeringsplatsen till gatan och fullt dansgolv hela kvällen. Vi fick tag på ett gäng vita handdukar också som vevades i luften och missbrukade både stroboskopet och basswitchen.

Jag tyckte TTA-uppträdandet var rätt bra, men det var väldigt många som var arga. Som brukligt var bandmedlemmarna väldigt fulla, och allting playback. Sen att scenen invaderades av en människomassa och att det gick som det gick är väl egentligen en önskedröm för en situationist. Lite synd att det bara blev en och en halv låt kanske, men det gjorde å andra sidan att vi fick spela desto mer. Det är ju tråkigt om folk blir besvikna, men vid detta laget borde väl alla veta hur deras konserter brukar vara. Vet man inte det så har man dålig koll bara. Jag gillade det.

Hur gick d för er, var du med på Mejeriet?

 
At 1/10/06 17:11, Anonymous Anonym said...

det var bästa blekingskafredagen på länge! stod i kö över en timme.. men det var det värt :) J´taime

 
At 1/10/06 17:29, Anonymous M said...

Je t´aime heter det

 
At 1/10/06 17:50, Blogger Ace said...

Tack anonym, om du nu åsyftas oss också! :)

Kom till Crush på fredag om du inte har nåt annat för dig så får du och nån vän jäslista för att ni är snälla.

 
At 1/10/06 19:59, Anonymous m said...

menade inte att vara petig, anonymous

 
At 1/10/06 22:17, Anonymous Anonym said...

ok.. jag läste tyska.. sorry. Jo, det var er såklart. Tough Alliance hann man knappt se skymten av, bara en vild folkmassa på scenen. Crush hade varit kul, men det är lite av ett projekt att ta sig till Malmö. Men gästlistan hade varit kul.. jo kanske det. :)

 
At 3/10/06 14:19, Blogger Ace said...

Anonym: Maila om du bestämmer dig för att komma, senast torsdag kväll. Projekt att ta sig till Malmö från Lund?

 

Skicka en kommentar

<< Home