2008-01-29

Alvy Singer - Kungsholmen

Jag satt just och studerade en dokumentär på TV8 om en managementkonsult som bjöd in sina affärskollegor för att bada i dammen han anlagt på sina ägor. Jag tror världen skulle vara en finare plats om fler avsatte tid till att bada i dammar tillsammans. I alla fall skulle tillvaron vara mer lekfull vilket verkligen vore på sin plats. Det finns en vacker dissonans i synen av kostym- och dräktklädda människor som leker tillsammans. Jag vill se finanschefer bada i fontäner, executives dansa genom vattenspridares strålar och blöta direktörer. Det skulle pigga upp, verkligen. Tills mänskligheten inser detta, vilket tidigast kan bli i vår, har vi Alvy Singer som genom Kitty Litters förtjänst storstilat återvänt, med Orupsamplingar och den sällsynta eufori som gör honom till den svenska indiediscons Armand Van Helden.

6 Comments:

At 30/1/08 01:14, Blogger Stefan said...

Björn: Sent om sider, visst är det Laussat st i San Francisco. San Francisco är en fin stad, men du vet hur man på något sätt alltid skapar sig en vardag bestående av samma saker, var man än på planeten befinner sig. Jag har sjuklig hemlängtan efter svenskt pålägg och husmanskost, samtidigt som jag omfamnar allt det amerikanska med allt vad det innebär av jumbo-förpackningar och nattöppna delis. Man vill ju som bekant alltid ha det man inte har för stunden, och jag avskyr den omöjliga ekvationen.

Tack för all fin musik du bjuder på. Den piggar upp de sämre dagarna och förgyller de bättre. Vem är denna alvy singer egentligen?

 
At 30/1/08 07:56, Anonymous woody said...

Alvy Singer:
http://www.imdb.com/title/tt0075686/

 
At 30/1/08 23:33, Blogger Johan Peter Sundberg said...

Jag träffade honom en gång, i Örebro.

 
At 2/2/08 03:29, Anonymous djfade said...

thats what they say in america that The number #1 mixtape dj in the world is DJ Fade from cashville

DJFADE

 
At 2/2/08 10:13, Blogger Björn said...

Is that what they say? Sounds amazing. Dj Fade alltså.

 
At 18/2/08 14:45, Blogger victor zakarias said...

DOMINO,
svenskt fanzine som behandlar
popmusik och populärkultur.

DOMINO #2 ligger på ritbordet.

Ni kan se fram emot förljande inslag i tidningen;

The Embassy
Erik De Vahl
Ezra Koenig (Vampire Weekend)
Arkitektur
Konsthistoriska referenser
Krogrecensioner
samt
minde självdistans än någonsin tidigare

With humble regards,
Redaktionen

 

Skicka en kommentar

<< Home