2007-09-08

Fern Kinney - Together we are beautiful

I've gone with better looking guys. He's gone with prettier looking girls. But now we're beautiful. I think we're beautiful. I am the rain, he is the sun. And now we've made a rainbow. I think it's beautiful. It's really beautiful.

I don't need love affairs anymore
I don't need love affairs anymore

I don't need love affairs anymore
I don't need love affairs anymore

5 Comments:

At 8/9/07 19:58, Blogger intelligence said...

Så fin, Avalanches har med den i av sina cornerstones, otroligt bra

 
At 8/9/07 20:22, Anonymous Anonym said...

Spektakulärt.

 
At 11/9/07 15:14, Blogger Björn said...

Jag håller verkligen med. Helt vansinnigt långsam och vacker disco. Blev påmind om den i det tidigare nämnda inlaget i P3 pop med Victoria Bergsman.

 
At 19/9/07 12:33, Blogger Björn said...

Du är alldeles för snäll för att vara sann Omar. Ska vi bli vänner? Jag har en hel del pengar, värdepapper, instrument och konst som jag givetvis vill investera i Jaco Bay mot att man döper en av flyglarna till Wuthering Hights och ger mig en takvåning där. Jag ser att du även har kopplingar till Best Western. Jag ska spela Fern Kinney, din nya idol, på Jaco Beach malmöfilial i november och kanske har du personalrabatt så att vi kan mötas över en whisky-soda vid flygeln. Vi ses inom kort hoppas jag. Adjö Omar.

 
At 19/9/07 22:14, Blogger johan said...

Jag känner en mexikansk plastikkirurg som heter Omar, men jag har inte talat med honom på längre. Ett tag där så trodde jag att det var min gamle vän som gjorde reklam för sina tjänster...

 

Skicka en kommentar

<< Home