2006-03-29

Röyksopp - Beautiful Day Without You (Rex The Dog Remix)

Ok, den här låten har man kunnat hitta lite överallt redan men det struntar jag i. När Rex The Dog pepprar låtar med laserpistol då måste jag blogga, så är det bara.

6 Comments:

At 30/3/06 06:37, Anonymous Anonym said...

Nu fattar jag varför jag fick så många downloads på den....

 
At 30/3/06 22:08, Blogger Niklas Alicki said...

rex the dog är bland det svängigaste man kan lägga på ett dansgolv. har helt missat den här nya remixen dock, tack så mycket!

 
At 1/4/06 19:56, Anonymous Anonym said...

njae..jag vill inte hålla med. Jag förstår inte den här rexthedog-hypen som sveper över sverige. Jag tycker att han har för få innovations- och surpriselement i sina mixar, det är för slätstruket! Vad jag egentligen undrar är väl varför just en producent i mängden ibland plockas ut och blir hypad för till synes ingen anledning alls.. Eller vad tycker alla andra?

 
At 6/4/06 02:00, Anonymous andrew said...

råkade snubbla in på breastfed´s hemsida för några år sen och hörde mylo där för första gången, hade alldrig hört något liknande innan. det var nytt helt enkelt, även om där finns sampligar från gammla låtar så var dom ju remixade på mylos egna sound(tyvärr så började radio spela han musik) . rex sound är också nytt och väldigt "okänt" jag personligen hade inte hört någon artist eller producent göra något liknande och det lät jävligt bra och nästan lika lekfullt som daft punk. jag kommer ihåg att jag lyssnade som fan på freinds med scooter när jag var liten bara för att där var en rolig/mesig röst i låten men man kunde inte direkt vara seriös när man lyssnade på den, men jag tror att rex har lyckats göra den första tönt/seriösa musiken som man kan lyssna på utan att komma från svedala och göra raggar ringar med 240´in ute på åkern och sjunga med till freinds.han var också otroligt töntig när jag var på hans spelning. det är nytt, töntigt , och jävligt bra. därför tror jag att han har blivigt hypad. hur länge det håller och hur långtid det tar innan radio snappar upp det och spelar isönder hans låtar vet jag inte, men i detta fallet så hoppas jag på att det alldrig händer

 
At 6/4/06 06:54, Anonymous Anonym said...

Känns som att Rex The Dog redan haft sin hype och redan spelats sönder av radio. Och det var ju för ca ett år sedan...han håller inte längre...dussinproducent.

 
At 28/9/07 14:35, Anonymous Anonym said...

Jag tvivlar faktiskt på att ni förstår vad som är så bra med Rex the dog (tyvär även ni som gillar honom). Vilket jag är glad för att de flesta inte gör. Det är mest musik för musiker mer än för mainstream-kulturen, han har bara släppt på vinyl.

 

Skicka en kommentar

<< Home