2005-11-30

Index - Rent och nystädat


Nu djuplänkar jag till en annan site, men jag hoppas att sidinnehavaren förlåter mig. Tänkte spinna vidare på min känsla av gammalhet efter Embassyspelningen i fredags. Torbjörn Håkansson har inte alltid sprayat slagord i Embassy. En gång var han med i bandet Index, som hade med två låtar på en samlingsskiva som heter Skafferi. Rent och nystädat skulle inte bara kunna vara en slogan för L'amour a trois, det är fin vemodig pop på svenska.

4 Comments:

At 1/12/05 01:57, Blogger Björn said...

Skönt att han kom på Embassy istället. Det här måste vara någon slags modern progg för jag klarar inte riktigt av det och det är i stort sett bara progg och Nirvana jag inte gillar. Musiken är grym men de borde sätta sig ner i rimstugan igen.

 
At 1/12/05 19:05, Anonymous slim said...

Ang. rent och nystädat så kan ni väl formatera om filnamnen innan ni uploadar dem, så de inte heter [09]-+___+och+kompisar.mp3. Ett önskemål bara. Ett annat önskemål är att få lite Prussian Blue, de är ju söta och så har de en låt som likt Cures bygger på Camus storverk.

 
At 2/12/05 19:46, Blogger Ace said...

Jag tycker det här är rätt schysst. Ignorera texten!

 
At 3/12/05 02:56, Blogger Björn said...

Lika som bär: Det skulle precis lika gärna kunna vara Thom Yorke som hänger och dinglar. De är i stort sett samma person.

 

Skicka en kommentar

<< Home