2007-05-30

Rufus Wainwright - Do I disappoint you

När jag och min vän läste till tentor i Lund brukade vi alltid lyssna på "Want one" och sjunga med, "why am I always on a plane, why am I always on a plane" även om det säkert inte är det han sjunger. Melodin och rösten är ju det viktiga i det här fallet. Jag har mött upp med den här vännen igen i veckan efter att inte ha träffats sen jag lämnade Lund. Det var fint, jag tänkte på Rufus och sökte upp "Release the stars".

Idag känner jag mig lite uttråkad av hårda technomixar som jag inte letat efter men som ändå dykt upp till "Distortion" (kom dit!) i helgen. Det har varit omöjligt att finna det jag söker eftersom det enda jag önskar är att Alan Braxe, Kris Menace, Suck My Disco eller Kissy sell out (i den nämnda ordningen) skulle använt stråkarna ett par takter in i denna sång eller i alla fall någonting annat lika vackert som dimman som gjorde att hela Malmö såg ut som att klubbarrangörer unisont valt att flytta ut rökmaskinerna på taken. Om ändå studentflaket som spelade Justice idag hade varit där tidigare i veckan. En anledning så god som någon att ta saken i egna händer i vilket fall som helst och lära sig "skapa" men jag lämnar det åt er eftersom jag har min segelbåt, slottsparken med ankorna och stranden att ta hand om. Jag saknar att skriva här förresten men den senaste tiden verkar det mest vara sömnlöshet som råkar göra att man får tid över.

2007-05-20

Róisín Murphy - Overpowered (Kris Menace Remix)

Róisín Murphy och Krist Menace är bästa vänner.

2007-05-16

Sven Väth - Ritual Of Life

Om ni är lika gubbiga som jag sitter ni vid det här laget hemma och funderar på huruvida ni orkar bege er till Södra teatern för att titta på Tough Alliance i afton. Alternativet är förstås att stanna hemma och påta med kryddväxterna på balkongen medan ni lyssnar på Sven Väths Accident In Paradise från 1993.
Varför inte i sällskap av en flaska Prosecco la robínía?